Whoops! I don't care.

I don't know what I want but I know how to get it.

Nightfall and the day begins

Hej! 

Idag känner jag en stark koppling till inläggets titel, för har jag inte kommit in i en lustig dygnsrytm? Denna dygnsrytm är snarare en bloggrytm då jag faktiskt både sover och är vaken på hyfsat normala tider. 

Idag har det varit en bra dag, som de flesta andra i mitt fall. Jag känner mig lite som en söndrig skiva som bara återupprepar mig dag efter dag men även denna halvt soliga tisdag har jag varit i skolan och även ägnat mig åt jobbet en stund. Nu slutar dock snart den rytmen då skolarbetet övergår till skrivandet av en B-uppsats (vilken jag är extremt taggad inför att skriva). 

För övrigt släppte Hollywood Undead sin nya skiva idag så den är beställd från Sweden Rock Shop och spelas för fullt i hörlurarna, hjälp alltså vilken lycka det är när ens favoritband släpper nytt! 

Jag ska passa på att lyssna ett tag till då jag är ledig imorgon, dagen till ära kommer även en av mina äldsta vänner på besök och det ska uppenbarligen bli så kul. 

Avslutar här eftersom jag behöver bläddra vidare i musiken, här kommer en skärmdump på det fantastiska mailet som bekräftade dagens skivsläpp! God natt! /M