Whoops! I don't care.

I don't know what I want but I know how to get it.

You wanna fly, don't want your feet on the ground

Hej!
 
Det känns som jag precis sprungit ett maraton, helt plötsligt hördes ett morrande från dörren och när jag gick dit såg jag min katt sitta och spana ut över altanen. Hon sprang ut för att jaga bort den morrande inkräktaren som visade sig vara en stor grannkatt. Den hemska katten vänder mitt i språnget och börjar ge sig på min lillis vilket leder till att jag rusar ut skrikandes åt katten som springer i ilfart bort från trädgården. Nu sitter jag i soffan med min lilla gos bredvid, förbaskade katter som vill skrämma och skada min lille.
 
Idag har jag förutom att agera katthjälte varit och kollat på gosiga små djur. Jag var hos en kompis till mormor som har en minibondgård uppe i skogen och det var så mysigt att gosa med grisar, myskankor, katter och kaniner. Det fanns även hästar där men med min allergi så höll jag mig på tryggt avstånd från dem. Det var en väldigt trevlig utflykt! 
 
Igår var jag som sagt en vända i stan, jag hade tyvärr valt den fuktigaste dagen någonsin för att vandra runt i en turistfylld stad så det hela slutade med att jag och min kompis placerade oss vid hamnen med fötterna i vattnet och glass i händerna. Jag har det rätt lyxigt alltså. Nu ska jag dock varva ner lite framför teven och sedan sova. Fortsatt trevlig kväll! /M