Whoops! I don't care.

I don't know what I want but I know how to get it.

Swashbucklers 'til we die

God förmiddag!
 
Jag sitter just nu framför teven och ser på reprisen av Masterchef från igår, var ute på äventyr när finalen gick igårkväll så passar på att se den nu. Vet inte när jag blev så besatt av denna serie men hej och hå, här är vi nu. Anledningen till att jag skrive rhär samtidigt är för att jag är lite för nervös för att endast fokusera på teven, haha...
 
Igår var jag som sagt på äventyr på kvällen. Dagen däremot gick åt till att plocka lite hemma, städa och fixa. Det kom ett åskväder också med regn som lät som om mitt takfönster skulle gå sönder, härliga tider! Drog mig i alla fall in mot Kalmar vid fem och där hade vi från historiegruppen en liten mini-återförening med exkursion på en av stadens äldre kyrkogårdar. Det blåste tyvärr storm så det blev en ganska kort sådan, intressant i vilket fall. Efter fyrtiofem minuter av att känna sig genomblåsta fortsatte vi vidare till en pub för en portion fish and chips samt god öl. Mycket trevlig kväll alltså!
 
Efter det blev det ännu en promenad i det smått schitzofrena Kalmarvädret, såg t.ex. på solnedgången medan jag blev smått dyngsur av spöregn. Fint. Så spännande dag hade alltså jag igår, denna dag blir nog inte riktigt lika händelserik. Den största planen för dagen är att jag ska på loppis och köpa lite nya antikviteter (haha, där var jag fyndig), ska bli fantastiskt! 
 
Nu ska jag återgå till Masterchef, här kommer en kul bild jag hittade häromdagen. Fortsatt trevlig dag! /M