Whoops! I don't care.

I don't know what I want but I know how to get it.

I'd give you my soul, but I already sold it

Hejsan!
 
Det har varit lite tunt på inläggsfronten här och jag är rädd att den kommande veckan inte kommer leda till en förbättring. I skrivande stund håller jag på att finslipa min opponering inför morgondagens uppsatsventilation. I bakgrunden går Bingolotto och jag håller tummarna för att det blir en grym vinst i kväll (även om oddsen kanske inte är så stora). 
 
Idag har jag varit en sväng på loppmarknad och fått med mig en vintage resväska hem, inte illa för en söndag i maj! Jag har självklart också firat mamma med en present i form av fröer. Jag är bra på det där med presenter, haha. Aktiv som denna söndag nu i efterhand visar sig varit har jag dessutom hunnit med att klippa mig (för 80 kronor, helt sjukt!) och bleka om håret så nu är jag fullt redo för Sweden Rock Festival som drar igång på onsdag! 
 
Nu har jag precis spelat första bingoomgången men än så länge är jag inte något rikare, resultatet är endast att jag är mer irriterad över bristen på vinst haha. Nu ringde mamma också, de är fast i trafiken för att några shetlandsponnys springer på vägen, livet på landet fortsätter att vara spännande... 
 
Nej, nu ska jag fokusera på min middag (bild en rad ner) och skriva klart opponeringen. Ha en trevlig kväll! /M