Whoops! I don't care.

I don't know what I want but I know how to get it.

You can tell her there's a hot sun beating on the black top

Hej!
 
Nu är jag hemma igen efter ett par fantastiska dagar. Resan till Göteborg gick bra och vi kom fram till hyreslägenheten utan allt för stora problem. Efter det lyckades vi sms-parkera bilen samt köpa busskort på Kvantum, inte dåligt för ett gäng från landet haha. Till Ullevi tog vi oss också smidigt och även om regnet öste ner var vi på bra humör. Väl inne på själva konserten går det väl inte att beskriva det bättre än att det var den absolut bästa konsert jag någonsin varit på (och det säger faktiskt något). Helt underbart! 
 
Efter konserten tog vi oss relativt smidigt tillbaka till bostaden, det blev endast ett mindre stopp för att köpa vatten, lite problem med vilket håll bussarna går samt faktumet att vi inte kollat vilken hållplats vi skulle av vid. Annars gick det kanon! Vi var tillbaka vid halv två och en timme senare sov vi gott efter väldigt många timmars konsert. 
 
Dagens hemresa har också gått bra, vi käkade frukost/brunch/lunch i Kungsbacka vid 12:30 och vandrade runt lite i den mysiga staden innan vi fortsatte vår resa nedåt landet. Vi kom hem vid sjutiden och sen dess har jag suttit i soffan, haha. Nu ska jag se på Morden i Midsomer, fortsatt trevlig kväll! /M